4 tips voor leuke games

Iedereen wil weleens een spelletje spelen, op de laptop, pc, tablet of smartphone. Alleen, vaak ken je de meeste populaire spellen wel, en dat maakt het lastiger om nieuwe games te vinden. Games die de laatste tijd erg snel populariteit winnen zijn de zogeheten .io games. Deze spellen kun je op verschillende platformen spelen, hebben een minimalistisch uiterlijk, zijn eenvoudig te leren en is altijd in multiplayer vorm. 

Verschillende .io games 

Er zijn veel verschillende .io games te vinden, en er zullen er ook vast nog veel bij komen. Ze zijn nog niet zo bekend als andere, grote spellen, maar dit groeit wel snel. Dit komt voornamelijk omdat deze spellen makkelijk te leren zijn en je er niet veel of helemaal geen geld aan kwijt bent. 

Daarnaast speel je het altijd in multiplayer, dus tegen andere spelers die net als jij graag zo lang mogelijk in het spel willen blijven en willen winnen. Bekende .io games zijn onder andere agar.io, diep.io, slither.io, wings.io en zombs.io. Probeer ze hier uit: Iogames.nl.

Games met VR brillen en op consoles 

Gamen op een console, zoals de PlayStation of Switch, is natuurlijk heel anders als op je telefoon. Vaak moet je hier ook een flink bedrag voor betalen, zeker als het gaat om een nieuwe game. Toch is dit ontzettend populair, omdat de spellen erg uitgebreid zijn en een goede gameplay hebben. 

Een andere manier om te gamen is door middel van een VR bril. Vrij nieuw nog, maar toch al erg populair. Hierbij heb je een grote bril op, waardoor het lijkt alsof je in de wereld bent van de game. Je moet het spel dan ook met je eigen lichaam spelen, waarbij je een stick vasthebt om je bewegingen te registreren. 

All time favorieten

De vierde en laatste tip is het spelen van all time favorieten. Denk hierbij aan Candy Crush en Angry Birds op je telefoon of tablet, GTA op je console en De Sims op je pc. Van De Sims zijn verschillende delen te vinden, waarbij 1 en 2 heel erg minimalistisch zijn. Wil je dus wel een game met mooie graphics, dan is het aan te raden De Sims 4 aan te schaffen. Hiervoor zijn ook veel packs en uitbreidingen te vinden. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *