Al jaren een belangrijke speler

dell laptop

Op de markt van de laptops is een  dell laptop al lange tijd een belangrijke speler, op verschillende gebieden kun je een keuze maken uit een geschikt model. Het bedrijf is in 1984 opgericht door Michael Dell die er tot op de dag van vandaag, een succesvol bedrijf van heeft gemaakt. Over heel de wereld werken er tegenwoordig 165.00 mensen, tevens is Dell een van de winstgevendste bedrijven op technologisch gebied. Naast laptops verkoopt het bedrijf ook veel andere technische apparaten als televisies, printers, monitoren en meer. 

Perfect voor de zakelijke markt

De verschillende productielijnen die het merk heeft, heeft ervoor gezorgd dat je ook een dell laptop hebt voor de zakelijke markt. De laptops in deze serie zijn lekker compact dus eenvoudig mee te nemen, uitstekend geschikt voor de kleine ondernemer. De modellen met de schermformaten van 13 en 15 inch zijn erg populair, ook met het draaien van verschillende software heeft de laptop geen problemen. Met de onderdelen is rekening houden dat de laptop op zakelijk gebied wordt gebruikt. 

dell laptop

Multifunctioneel scherm

Voordeel van een dell laptop is dat deze door iedereen kan worden gebruikt, of je nu een laptop zoekt om mee te gamen of ben je een technisch tekenaar. Voor deze laatste groep zijn er modellen in het assortiment met een touchscreen scherm, hiermee kun je tekeningen maken en deze zeer secuur uitvoeren op het scherm. Met de speciale pen werk je direct op het scherm, tekeningen worden zeer secuur weergegeven. Grafische vormgevers maken ook veel gebruik van deze geweldige schermen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *