Een maatwerk website voor iedereen

maatwerk website

Een maatwerk website is een website die van top tot teen word gemaakt door een professionele designer. De designer kan een specifiek ontwerp maken wat op een normale website niet mogelijk is waardoor de website helemaal naar je wensen. Tijdens het maken van een maatwerk website wordt er ook veel met de klant gesproken dit wordt gedaan zodat jij je eigen website tot leven ziet komen. Er zijn nog meer voordelen om het maken van een website uit te besteden:

  1. Je kunt specifieke koppelingen toepassen, zoals je eigen CRM-systeem.
  2. Het is mogelijk een volledig eigen branding te gebruiken en zo je eigen verhaal te vertellen of laten ontwerpen.
  3. Je kunt gebruik maken van speciale conversiegerichte landingspagina’s dat betekent dus meer omzet.
  4. Je website is beter vindbaar in Google en veel sneller.
maatwerk website

Wil je ook een website laten maken

Om een website te kunnen gaan maken zijn er enkele stappen die moeten worden doorlopen zodat de website er naar je wensen uit komt te zien. Als eerste wordt er een gesprek gevoerd tussen een klant en de designer. Daar worden de behoeftes voor je maatwerk website besproken en komt daar dan een offerte uit. Als tweede wordt er gebrainstormd over de doelgroep, de potentie en het doel van de website. Daarna wanneer er een overeenkomst is over de aanpak wordt dit omgezet tot een ontwerp. Hier wordt door middel van het ontwerp een huisstijl ontworpen en het ontwerp geperfectioneerd totdat iedereen er 100 procent tevreden over is. Als laatste wordt de website online geplaatst en voor de laatste getest. Wanneer de website volledig klaar staat wordt de website verhuisd naar het gekozen domein en getest en is alles klaar.

Waarom WordPress voor jouw website?

Voor het maken van veel maatwerk website wordt WordPress gebruikt dit is een content beheer systeem. Dit zorgt er voor dat als de website klaar is dat het onderhouden daarvan makkelijk is. Je kunt dit door iemand laten doen of het natuurlijk zelf doen. Er is namelijk een persoonlijke training over het onderhouden van een website die je kan volgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *